top of page

DIENSTEN

TURN

IT'S the human factor

TURN is mijn allereigenste change-management-kantoor. TURN begeleidt bedrijven bij hun digitale transformatie. Niet op technisch vlak, maar wel mens-gedreven: hoe krijg je iedereen mee op de trein?

Maar TURN geeft er een ‘draai’ aan. Geen paginalange stakeholderanalyse, geen jarenlange onzichtbare cultuurverandering, geen fluffy taalgebruik. TURN gaat direct in de actie. Klein beginnen om groot te eindigen. Net zoals een virus. Maar dan één van de goede soort.

TURN is gelanceerd als een apart bedrijf met een eigen website, eigen diensten en producten. 

FREELANCE

Ik ben een freelance projectmanager, trainer en facilitator Met ruim 15 jaar ervaring als project- en changemanager, consultant & trainer bij een breed scala van type bedrijven.

Projectmanagement

Middelen en mensen organiseren is mijn absolute dada.

 

Ik ben gecertificeerd in de Prince2 methodologie, maar ben ook vertrouwd met andere systemen als PMBOK en scrum. Ik heb ervaring in het managen van human, marketinggerelateerde en IT-projecten.

 

Mijn sterktes zijn het maken van de brug tussen de board room en de brede groep van medewerkers, het behapbaar maken van complexe vragen & een team begeleiden. Tegelijkertijd steek ik zelf ook graag de handen uit de mouwen. 

Opleidingen

Mijn opleidingsstijl is er één met hart en ziel. Het is meer, veel meer dan kennisoverdracht uit het boekje. 
 
Ik vertel verhalen. Recht uit de praktijk. Soms met een beetje overdrijving, niet te veel. Vaak met veel humor, maar zeker ook niet altijd. 
 
Ik stimuleer het multi-richtingsverkeer. Naast expert ben ik evenzeer facilitator. Het is de combinatie van de kennis, ervaringen en contexten van alle cursisten die een opleiding echt de moeite waard maakt. Zo kunnen cursisten kennis toepassen in hun eigen, specifieke situatie.

Workshops

 Ik houd ervan om belangen met elkaar te verbinden en bruggen tussen mensen te bouwen. 

Als ervaren facilitator slaag ik er in om verschillende meningen en gevoelens te overbruggen. Op een efficiënte manier een team vleugels geven om tot effectieve resultaten te komen, dat is de uitdaging!

De toolbox van de facilitator is groot: op een speelse manier de sfeer laten ontdooien, mensen tot inzichten laten komen of latente weerstand, wrijvingen met een stevige discussie laten ontbolsteren, het hoort er allemaal bij.

bottom of page