top of page

ANNELIES LOOSVELDT

Net dat tikkeltje anders. Met veel respect voor de historiek en voor de mens. Een verhalenverteller. Conceptueel met beide benen stevig op de grond geplant. Intuïtief en gestructureerd. Dat ben ik.

DSCF3446.JPG

Projectmanagement en changemanagement zijn me op het lijf geschreven. Ik ben verzot op plannetjes en to-do lijstjes. En ik ben ervan overtuigd dat alles altijd in de allereerste plaats over mensen gaat. 

Zelf stak ik de voorbije jaren al stevig de handen uit de mouwen en bouwde ik ruime praktijkervaring op in beide domeinen. Als manager. Als facilitator. En als trainer. 

Ik werk vanuit vertrouwen en engagement. Mijn stijl is er één met hart en ziel. Het liefst wil ik iedereen mee op de trein. Dat lukt vaak. Door een vleugje humor, sterke verhalen, bruggen bouwen, heldere analyse, duidelijke kaders en vooral heel veel enthousiasme. 

En wat als ik mijn hoofd wil leegmaken? Dan bezondig ik mij aan een dr Oetker pizza en véél afleveringen van Grey's Anatomy.  Of, de gezondere optie: ik trek me terug in het atelier van BOLD design, de onderneming van mijn echtgenoot. Dan renoveer ik vintage lampen, industriële karren of polijst ik grote metalen kasten met een gigantische boormachine. 

mijn cv

bottom of page